hits

05.11.2013

Jeg hadde en god dag i går. Veldig god faktisk. Jobbet igjen i den avdelingen jeg liker aller best. Lang dag, men tiden fløy og hadde det bare koselig hele dagen. Det var skikkelig godt. Jeg trengte virkelig det.

I dag er hodet mitt delt. Ene delen er helt i krisemodus, for mange ting egentlig, men mest av alt; terapitimen i morgen. Jeg har jo selvfølgelig ikke gjort leksen min enda. Jeg har virkelig prøvd, men jeg klarer bare ikke. Det fucker opp hodet mitt. Kan ikke si jeg gleder meg til å komme dit i morgen og forklare for psykologen at jeg ikke har noen traumeliste, for jeg har ikke problemer, jeg lager dem. *sukk* Hvordan skal jeg klare å bearbeide noe som helst, når jeg ikke engang kan si hva det går ut på?

Den andre delen er total fornektelse. Helt rolig og bare care. Jeg har vært på jobb. Det og gode kollegaer hjelper på å holde fonuset mitt på fornektelsedelen. Tror det er like fint. Spørs bare imorgen da.. Men men...

Wish me luck..?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv