hits

Snart juleferie

På vei til jobb. På bussen, i regnet, hodepine, trøtt, som vanlig. Jeg tror det blir en fin jobbdag. Siste dag før juleferie. Deilig. Jeg trenger det sårt.

Hadde time med Psykologen i går. Fortalte hvor mye jeg hadde gjort for å forberede meg til jul og nyttår, både praktisk og emoosjonelt. Hun sa jeg hadde vært flink. Jeg fortalte at jeg ofte leser ting som er skrevet i fjor. At jeg hadde gjort det i går, og kjent medfølelse for meg selv. Hun forstod. Med tårer i øyekroken ble hun stille i noen minutter. Jeg ble litt satt ut. Jeg hadde forventet en reaksjon, for medfølelse er noe jeg nesten aldri unner meg selv. Jeg hadde forventet at hun skjønte det, og ble glad. Men hun forstod virkelig, hun ble rørt. Det var overraskende, og veldig fint. Mest fordi det er så ulikt henne, det betyr liksom noe ekstra.

Jeg kan ringe Psykologen i jula, og det er trygt å vite.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv