hits

Lille Prinsesse Vilikke

Jeg dro ikke på timen min i dag. Jeg forsov meg. Det var dumt. Helt ærlig tror jeg det var lille Prinsesse Vilikke som tok over i meg. Jeg ville ikke på den timen, og helt ærlig var jeg ikke annet enn lettet da jeg så at klokka var 9. Altså en halvtime etter jeg måtte dra for å rekke det. Hadde jeg tatt neste så hadde jeg kommet akkurat da timen var slutt. Perfect timing? Prinsesse Vililke syns det. Jeg sendte melding at jeg ikke kom, og så ble jeg bare liggende i senga. Bortgjemt under dyna. Tom i hodet, bortsett fra noen strofer fra en sang. James Arthur - No way out. Jeg ble liggende slik til jeg sovnet igjen. Våknet da av Kjærest som ringte. Nå er jeg ute å venter på henne.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv