hits

opprør

Jeg gjør opprør. Jeg tar oppgjør. Huden reagerer sterkt. Masse utslett, tørre flekker, svie og rare prikker rundt om på kroppen. Det er ikke ok. Jeg føler meg fysisk dårlig. Svimlinger, hodepiner, kvalme og alle slags rare vondter. Jeg skjelver. Er enten for varm eller for kald. Konstant. Jeg føler meg slitt ut. Kroppen gir en kraftig reaksjon. Det er ikke greit lenger. Jeg vil ikke være her. Hvorfor dro jeg hit? Jeg vil hjem! Hadde det ikke vært for vakre lille gulltopp så hadde jeg dratt igjen. Eller da hadde jeg vel aldri kommet. Jeg må holde ut. Enda en ting jeg må. Jeg blir gal. Jeg kveles av dette enorme presset jeg føler. Jeg føler ikke jeg har så mange valg. Jeg bare må både det ene og det andre. Jeg må være her. Jeg vil hjem. Jeg må klare det. Jeg vil ikke. Det må gå greit. Det går ikke greit.

Familien min er veldig viktig for meg. Jeg er ufattelig glad i dem. Bare så det er sagt. Men akkurat nå...Akkurat nå vil jeg ikke være rundt dem. Jeg tåler det ikke. Jeg er for sårbar. Det er krasj. Det går ikke bra.

2 kommentarer

Bror min, Depresjonen

28.02.2014 kl.17:30

<3

T

28.02.2014 kl.17:48

Bror min, Depresjonen: <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv