hits

Elendig

Jeg kødda ikke når jeg sa jeg var sliten. Jeg sovnet da jeg kom hjem. Ikke med en gang. I fire-tiden kanskje. Litt usikker. Mellom klokka seks og halv åtte lå jeg på sofaen (der jeg sovnet) og prøvde å våkne nok til å komme meg på do. Var nesten redd jeg skulle tisse på meg, men det gikk akkurat. Jeg er helt utslitt. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan dette skal gå lengre. Jeg føler meg helt tappet og utmattet.
Nå ligger jeg i sengen. Jeg gikk inn hit etter at jeg hadde vært på badet. Kjærest lager mat. Bedre sent enn aldri? Jeg skal snart prøve å stå opp. Måtte bare skrive litt først. Hente mot? Kanskje. Også holder jeg på å bli gal. Jeg er ganske sikker. Mørket i kroppen vil ut. Det vil ikke ut og bort, men det vil ikke være innestengt lenger. Det er visst ikke nok at det får regjere innsiden min. Det vil ut å herje. Herske. Det vil dekke kroppen min, ansiktet mitt, ordene mine, blikket mitt, alt. Det vil ta helt over. Og jeg holder på å bli gal.

4 kommentarer

emmy.

02.03.2014 kl.22:26

<3<3

T

02.03.2014 kl.22:47

emmy.: <3<3

03.03.2014 kl.01:28

Vakre gode du! Du fortjener så utrolig mye mer enn dette! Jeg vil sågjerne gi deg en klem og vise at jeg er her for deg. Så bra at kjærest er hjemme og støtter deg når mørket herjer, det letter vell litt håper jeg <3 er her!

T

03.03.2014 kl.15:19

Anonym: <3<3<3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv