hits

What is it this time, my heavy heart?

På vei til jobb. For sent. Frister veldig å bare dra hjem igjen. Formen er ikke god. Jeg kjenner meg så svak. Så svak og så ufattelig langt nede. Fikk vært oppom nav i dag da. Ordnet med de. Det betyr jo egentlig bare at jeg mest sannsynlig får innkalling til nytt møte hos ny saksbehandler. Men, det får jeg ta når den tid kommer. Kan jo være ganske nyttig.

I natt fikk jeg ikke sove. Uroen var skyhøy. Jeg følte meg fanget. Musikk hjalp ikke i det hele tatt. Etter halvannen time stod jeg opp og la meg på sofaen i stua istedenfor. Det kjentes tryggere. Jeg snakket såvidt med Kjærest, og hun la seg der med meg. Da tok det ikke lange tiden før jeg sovnet. Utslitt, med tv'n på. Det plager meg en del i dag. Forhåpentligvis går det greit å sove i kveld. Satser på det. Det er altfor mye om dagen, jeg trenger søvn. Jeg tåler virkelig ingenting. Jeg beklager all klagingen. Jeg prøver å holde meg oppe, men negativiteten har tatt en stor jafs. Den er som en kjøttetende bakterie, og den har infisert hele kroppen.

Humøret er fortsatt, som du sikkert har skjønt, på bånn. Øyelokkene er tunge. De vil bare lukkes og forbli lukket.

2 kommentarer

Jane-Karette Kiserud

11.04.2014 kl.16:56

Jeg skjønner godt hvordan du har det. Har det slik selv til tider :)

Du skriver forresten veldig bra (y)

T

12.04.2014 kl.10:51

Jane: Ikke bra d da...håper du får hjelp til det vaskelige :)
Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv