hits

Grei dag

I går var egentlig en grei dag. Eller, ja. Alt lå til rette for en koselig og fin daffedag sammen med Kjærest. Vafler til frokost, sol ute, planer om en gåtur til og en kaffe i Asker, masse Burn Notice episoder og is i frysen. Hørtes ut som en ganske fin søndag, gjør det ikke?

Vi kom oss ikke til Asker, greit nok. Problemet var at jeg ikke kom meg ut døra i går. Ikke opp i veien for å ta en røyk en gang. Det føltes ikke trygt. Det var dumt, men fortsatt en fin og koselig dag på sofaen. Slappe av og gjemme seg litt. Noen gang er det kanskje det man trenger?

Joda, i går var en grei og egentlig god dag på mange måter. Fikk til og med pakket til vi drar på onsdag. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det var en grei dag. Så hvorfor var den så vond?

Jeg regner med det ikke bare er meg som er lei av den evinnelige klagingen og negativiteten min. Jeg beklager. Jeg føler meg råtten. Jeg er langt forbi holbarhetstid, så nå er jeg bare her og mugler og råtner bort. Æsj. Ekkel.

6 kommentarer

utilstrekkelig i livet

14.04.2014 kl.18:39

Så bra at dagen din var noenlunde god. Du har lov til å klage. Hvertfall her inne. Det er jo din blogg.

Ha en riktig god tur i påsken.

Klem<3

Luftballong i vildens sky

14.04.2014 kl.23:27

Nei, du skal slippe å tenke på at oss som måtte lese på går lei av negativitet. Vi bestemmer hva vi måtte ønske å lese. Jeg har perioder selv hvor jeg skriver setning på setning med negative ting, andre perioder klarer jeg kanskje også å sette lyskasteren på andre ting. Slik er det, og slik skal det noen ganger få lov til å være :) Bare skriv, vi henger med!

T

15.04.2014 kl.18:13

utilstrekkelig i livet: Forsåvidt et godt poeng. Jeg er bare lei av det. Lei av å klage. Lei av å være lei.
Noen dager er heldigvis ganske bra. Holder fast ved dem :)
Tusen takk for det. Håper du får en god påske :)
Klem <3

T

15.04.2014 kl.18:16

Luftballong i vildens sky: Takk :) Joda, d er forsåvidt 100%frivillig å lese her, så jeg kan jo skrive det jeg vil. Kanskje beklagelsen egentlig var ment for å opplyse om at jeg vet jeg er latterlig negativ om dagen. Jeg kommer sterkere tilbake ... En annen dag ;)

Luftballong i vildens sky

15.04.2014 kl.23:02

Ja, jeg skjønner hvordan du tenker. Jeg beklager meg også om jeg ikke forteller så mye positivt og lystmonotont- nettopp for å si at jeg er klar over det selv :) <3

T

15.04.2014 kl.23:30

Luftballong i vildens sky: Hihi, jeg syns ikke du er bare negativ, så er d sagt ;) <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv