hits

Moderne huleboer

I dag har jeg gjemt meg bort. Det var ikke meningen. Jeg skulle på kurs som vanlig på torsdagene, men våknet ikke før 12:04. Altså fire minutter etter kurset var ferdig. Det satte meg litt ut. Jeg tenkte at jeg kunne ta en tur til Asker. Komme meg ut litt, kikke litt i butikkene, kanskje kjøpe den sommerkjolen jeg har lyst på, for så å handle mat og dra hjem igjen. Jeg har ikke gått ut. Jeg har knapt vært oppe fra sofaen. Lysene i stua er enda ikke skrudd på for dagen. Jeg går fortsatt i pysjen. Jeg har sett film. Film etter film. Jeg tror jeg akkurat var ferdig med den femte. Snart en til. Lenge leve netflix, sier bare jeg. Jeg har gjemt meg bort i leiligheten. Som en mørk hule har den beskyttet meg fra verden og virkeligheten. Alle filmene har gitt meg muligheten til å ta del i andre verdener, steder utenfor hodet mitt. Jeg har rømt bort i dag. Jeg kan innrømme det. Jeg tror jeg har hatt gått av det. Det er vanskelig, noen ganger, å vite hva som er konstruktivt og hva som er destruktivt. Jeg tar ikke alltid de rette valgene, men jeg tror det har gått greit i dag. Det var kanskje ikke det beste, men det var også svært langt fra det værste. Jeg har kastet bort en dag. Hva så? 

5 kommentarer

Prinsessen

24.04.2014 kl.20:55

love this! utrolig gøyt å lese

Linda Dragseth

24.04.2014 kl.21:25

huff. følelsen når en merker at en har forsovet seg er vond. jeg får jaffal noe helt sykt angst av det.

det er noen ganger godt å hjemme seg vekk fra verden. la veggene hjemm passe på deg fra virkeligheten utenfor. har kjent på de ofte selv. men det er ikke bra om det blir for mange av de heller. men en gang innimellom må vell være greit ? det tenker jaffal jeg. godt å flykte litt vekk med filmern/serier også innimellom.

ha en gåd kveld/natt <3

Luftballong i vildens sky

25.04.2014 kl.01:08

Ja, slike dager kjenner jeg til. Som du sier er det noen ganger vanskelig å vite hva som måtte være konstruktivt og hva som virker destruktivt, men jeg er enig i at det ikke nødvendigvis trenger å være så feil å ha slike dager noen ganger. Det føles okei å lettes litt fra egne tanker og følelser. Likevel- jeg håper det går greit med dei, tross vanskeligheter. Jeg håper på en god helg for deg også!

God klem:)

T

25.04.2014 kl.20:58

Linda Dragseth: Samme her :/ Iallefall innimellom...
Jeg tenker og det, at en dag må jo være greit... Kom meg ut i dag, så da kan d vel ikke ha vært så galt :P
<3

T

25.04.2014 kl.20:59

Luftballong i vildens sky: Takk for støtten. Jeg tror det var greit, det var jo bare en dag. Tenker at det heller er et problem hvis det blir flere og flere dager... Håper du og får en god helg vennen <3 Klem :)

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv