hits

Nok en sånn dag

Psykologen ringte akkurat. Jeg tok den ikke. Hva skulle jeg liksom si? Jeg dro ikke på kurs i dag. Jeg gadd rett og slett ikke. Jeg hadde ikke lyst. Hvorfor? Fordi det går dårlig. Motivasjonen er lav. Depresjonens lenker strammes. Jeg og Kjærest sov på sofaen i natt. Det var idiotisk, og vi visste det begge to. Det er alltid et dårlig tegn, og vi hadde tv'n på og jeg sovnet ikke før i 4-tiden. Masken slår sprekker. Jeg faller, og jeg er livredd for at jeg drar Kjærest ned med meg.

2 kommentarer

Moving On

15.05.2014 kl.16:45

skjønner at du er redd for at du drar kjæresten med deg! :(

hadde nok vært det selv også!

håper du /dere klarer og gjøre noe som er godt for dere begge =)

T

19.05.2014 kl.19:36

Moving On: Mhm :/
<3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv