hits

Lost in past days

Jeg går rundt som en zombie. Dagen er tung. Jobb går forsåvidt greit, jeg er en effektiv zombie. Smilet sitter dypt, jeg sliter med å hente det frem. Jeg pakker boller og blunker, hardt, for å tvinge tårene tilbake. Jeg har magekramper som gjør meg blind i ny og ne. Jeg har sovet lite og dårlig en del netter nå. Jeg har vondt i ledd, muskler, huden og mest av alt den elendige leggen. Ingenting av dette er grunnen til at det er en tung dag. Klart, det hjelper jo ikke. Dagen i dag er en ting, men jeg befinner meg to år tilbake i tid mesteparten av tiden. Jeg sliter med å befinne meg i riktig år. Hodet er hele tiden tilbake i 2012.

Dette tar en evighet å skrive. Jeg drifter frem og tilbake. Plutselig tror jeg at jeg snart har eksamen, at jeg burde vært på skolen. Jeg klarer ikke kjenne forlovelsesringen på fingeren min. Det er sårt. Jeg ser den, som regel, men jeg klarer ikke å føle den.

Jeg befinner meg i virkeligheten for to år siden. Det er en måned til E dør. Jeg vet det, men jeg visste det ikke, så jeg kan ikke gjøre noe. Det er uutholdelig. Jeg er så forvirret. Jeg klarer ikke komme tilbake til nåtiden. Jeg tror det er ekstra vanskelig fordi jeg ikke vil. Hun skulle vært her.

2 kommentarer

linda

19.05.2014 kl.14:58

<3 <3 <3

T

19.05.2014 kl.19:37

linda: <3<3<3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv