hits

Doctor said

Legetimen gikk bra.
Hn mente, som jeg, at det nok er arrvev som lager trøbbel. En form for senebetennelse i senen som ble kuttet i. Ble vist noen enkle øvelser og fikk beskjed om å bruke voltarolgel regelmessig. Komme tilbake hvis det blir værre. Skal ikke være farlig å bruke beinet. Fint. Så spurte hn hvordan det gikk med meg ellers. Vi snakket litt. Hn spurte om behandlingen. Vi snakket litt om det og. Da jeg sa at det ikke så ut som jeg kom til å få noe oppfølging etter DBT, så fikk jeg beskjed om at det bare var å komme innom, så skulle jeg få en henvisning. Det var trygt å høre. Jeg liker legen min. Ikke har jeg vært der mange gangene, men hn virker som en genuin og omsorgsfull person. Jeg følte meg veldig tatt vare på i dag. Det var en veldig god følelse. Jeg trodde jeg dro til legen fordi jeg har hatt vondt i leggen. Jeg ser, nå i etterkant, at jeg tror egentlig bare jeg ønsket å snakke med noen som ikke var psykologen min. Jeg valgte rett plass å gå. Jeg er veldig takknemlig for at legen tok seg tid til å faktisk la meg snakke. Omtanken gjør godt.

Etter timen ble jeg sittende i Asker en stund. Skrev dagbok. Hørte på musikk. Bare lot tankene vandre. Forsvant inn i min egen verden. Jeg gikk litt å kikket etter en stund. Inn i butikker. Jeg kjøpte meg en ny bok, og tok meg selv i å tenke at det er kanskje noe av det mest personlige jeg gjør. Jeg føler meg ofte sårbar når jeg kjøper bøker. Som om kassereren kan se sjelen min, og det kan han/hun jo, selv om han/hun ikke vet det. Bøkene sier på hver sin måte så mye om meg.

Nå ligger jeg på magen på sofaen, hører på musikk og gruer meg til å måtte fortsette dagen. Det er ikke det at resten av dagen er noe ille. Det er bare det at jeg helst skulle vært ferdig med dagen nå. Jeg er sliten og nedfor. Det er som om jeg kan kjenne depresjonen bli sterkere i meg for hver time som går. 

 

Denne sangen jeg hører på¨i øyeblikket. Den er fin, og videoen er så spesiell og vakker og trist.

5 kommentarer

Bare to you

27.05.2014 kl.15:16

Ow, videoen fikk meg til å gråte :-(

Godt å ha noen som bryr seg og viser omtanke <3

Håper dagen din blir bedre<3

emmy.

27.05.2014 kl.19:58

det er så fint med slike menneske. eg håpar dagen ikkje blei for lang.

(du er forresten veldig søt på biletet ditt og eg blir alltid så glad av å sjå det smilet på den nye-innlegg-lista.)

Beneath the mask.

28.05.2014 kl.00:13

Godt å høre at legetimen gikk bra! Er så godt å ha sånne personer som faktisk ser deg for det mennesket du er, og ikke bare alle "problemene" og sykdommene man evnt. har. Trenger flere gode medmennesker i helsenorge! Jeg har en veldig god fastlege selv - godt å vite at man blir ivaretatt på en god måte. Kan jeg spørre hva slags bok du kjøpte? Har akkurat kjøpt meg hele game of thrones-bokserien på engelsk, men har også en annen interessant bok liggende: "Mitt urolige sinn" som handler om en dame med bipolar lidelse. Synes bøker som omhandler psykisk sykdom kan være interessante å lese.

God kveld og natt til deg :-)

T

28.05.2014 kl.23:06

emmy.: Ja, det var veldig fint, spesielt når det er legen min i tillegg .. :) Dagen ble ganske lang, men den varte jo ikke evig, heldigvis, og nå er enda en dag snart over. *lettet*
Åwh..! Takk! DU er søt <3

T

28.05.2014 kl.23:13

Beneath the mask.: Ja, en god fastlege er utrolig viktig å ha. Og de er neimen ikke lette å finne alltid... Glad for at du og har funnet deg en bra en. De har tross alt en del makt.
Klart du kan spørre :) Jeg kjøpte en som het "Til trøyst. Å gje språk til psykiske kriser". Har ikke fått lest noe enda da, men den virker veldig interessant. Jeg og syns ofte bøker som omhandler psykisk sykdom er interessante. Jeg blir så lett opphengt, og kan sluke dem på høykant noenganger, virker det som. Jeg prøver å lese en del annet også da. Game of Thrones har jeg igrunnen ikke noe forhold til, men liker å lese på engelsk da, og de er vel ganske tykke vil jeg tro, så da har du vel lesestoff for en liten stund :) Spennende! Har ikke lest den, du får si ifra om den er bra eller ikke :)

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv