hits

I've seen it all a thousand times. Falling down, I'm still alive. Am I?

På vei til psykologtimen. Jeg føler meg skjør. Jeg gruer meg. Jeg trenger å bli hørt nå. Jeg orker ikke spille sånne spill. Jeg blir bare forvirret. Jeg skjelver. Kroppen er iskald. Kaldsvetter. Tomheten fortsetter å fylle meg. Det går ikke greit. Oslo S. Mulighetene er mange. Det ville tatt meg omtrent ti minutter å skaffet nok piller til en overdose. Maks fem for å skaffe skikkelige skaderedskaper. Så er det alt man skaffe under bordet. Mulighetene er mange. Skies' the limit. Jeg blir bare sittende her da. Flink Pike som jeg er. Men bare fordi jeg ikke gjør noe akkurat nå, betyr ikke at det går bra..!

Hva må jeg gjøre før du ser meg? Hva er det du vil?

6 kommentarer

Moving On

28.05.2014 kl.15:31

Hvordan gikk med med psykoligen i dag?

klarte du og si hvordan ting var med deg?

håper så viirkelig at det går bra med deg!! <3

Ulrikke Lykkeløs

28.05.2014 kl.20:02

Har du prøvd å si dette til psykologen? For jeg synes du er KJEMPEflink og utrolig STERK om du klarer å la vær å skaffe noe å skade deg med og skade deg. At du vil bli møtt og sett på hvordan du har det, uten å måtte ty til ekstremer er helt forståelig, og noe psykologen din og andre som kjenner deg burde gjøre. Bruk ord, det er mye mer lønnsomt i lengden enn skading, bruk ord, snakk og gjør det tydelig for den du snakker med at du trenger å bli møtte på de følelsene du har. Dine følelser er viktige, og å ville ha de validert er naturlig.

(oj nå ble jeg veldig revet med, men jeg bryr meg veldig om deg, og vil ikke du skal ty til skading for å bli hørt <33 )

Beneath the mask.

28.05.2014 kl.21:31

Åh, kjenner meg så igjen o_O Når det blir for mye og jeg går ute.. så tenker jeg hele tiden på måter jeg kan skade meg på eller eeeenda verre.. Har vært et par episoder jeg f.eks har vært nære å gå ut i veien når en trailer kommer i 100 km/t, eller hoppa ned på tbane-skinnene :S Heldigvis så har det blitt med tanken, med unntak av et tilfelle der jeg hadde "flaks". Huff... <3 håper du klarer å stå imot :-( Klem <3

T

28.05.2014 kl.23:15

Moving On: Godt spørsmål... Jeg tror det gikk greit. Jeg sa at jeg følte vi sto fast, og at jeg følte at hun ble veldig ensidig med visse ting, og ikke var så interessert i å høre på deg jeg sa. Jeg ble iallefall ikke avvist, så tror den gikk greit.
<3<3<3

T

28.05.2014 kl.23:19

Ulrikke Lykkeløs: Ikke så mye av det, ikke i det siste. Det har jeg helt ærlig ikke. Jeg føler at hver gang jeg snakker om noe sånt, så får jeg bare beskjed om at jeg egentlig bare er sint. Og da blir jeg sint. Og så gir jeg opp. Og så kommer vi ingen vei med det. Psykologen mener jeg egentlig straks er frisk nok til å klare meg selv... Det gjør det ekstra vanskelig å si noe, for jeg føler jeg bare blir kastet ut snart uansett... *sukk* Ble visst litt revet med selv gitt.
Takk for ordene dine, de betyr mye. Jeg tror jeg skal prøve å skrive noe (jeg bare vet ikke hva jeg ska skrive, hvor jeg skal begynne...), for da er det litt lettere å forme ordene skikkelig.
Takk kjære deg. Jeg bryr meg veldig om deg og <3<3

T

28.05.2014 kl.23:21

Beneath the mask.: Ikke bra at du kjenner deg igjen, for d er særdeles vanskelig til tider... Jeg har jo en tendens til å bli veldig impulsiv, så det har ofte endt med nye redskaper og piller til "samlingen", dessverre. Men, helt galt har det jo ikke gått enda. I dag gikk det uten noen nye innkjøp, så det er vel bra.
Takk for støtten og klemmen, klem til deg og <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv