hits

Psyko(logtime)

Jeg har igrunnen veldig lite å si om timen i dag. Den gikk greit. Eller, jeg vet ikke, jeg tror det. Jeg sa at jeg følte vi sto fast, og at hn ikke virket interessert i det jeg hadde å si, men mer opptatt av sine egne teorier. Jeg prøvde å forklare. Jeg må ha fått det til sånn tålig, for helt avvist ble jeg ikke. Jeg vet fortsatt ikke helt hva som skjer videre. Vi går jo mot avslutning. Opplegget rundes av i september. Psykologen mener jeg er frisk nok til å klare meg selv etter da. Eller det er iallefall det hn har gitt uttrykk for før.
Jeg føler meg alt annet enn frisk. Og helt ærlig, hvis dette er å være frisk, da kan det faktisk være det samme med hele greia. Dette er ikke sånn jeg vil ha det, så hvis dette anses som å ha det bra her i livet, da vil jeg velge det bort. Så rett ut og brutalt mener jeg det faktisk. Så vondt og vanskelig ting er, det kan ikke være meningen at det skal være slik..?!

Jeg vet ikke. Jeg sliter med å uttrykke meg klart. Jeg skal prøve å skrive et skikkelig innlegg senere. Det er så mye jeg ikke får sagt. 

 

# Den følelsen når tiggeren, som rasler med koppen sin til alle som går forbi,
setter koppen ned med en gang han får øye på deg,
legger hodet litt på skakke og sender deg et blikk og et smil fylt av medlidenhet og sympati.

Noen ganger skulle jeg ønske at noen bare så gjennom alt og sa det rett ut: "Therese, du ser helt forjævelig ut. Hva er det egentlig som foregår oppi hodet ditt?!" 

 

Så sånn er det da. Nå kommer Kjærest snart hjem. Tidlig på morningen så er hun her plutselig igjen. Jeg skulle gjort omtrent tusen ting, slik at det var ryddig, rent og fint her. Jeg har gjort null. Det er synd, men jeg hadde lovet henne å være hel når hun kom hjem, og det har rett og slett tatt alle kreftene mine. Jeg er utslitt. Nå må jeg stable meg opp og subbe innom dusjen før jeg legger meg.
I morgen blir bedre. Det håper jeg virkelig...

10 kommentarer

Luftballong i vildens sky

29.05.2014 kl.12:10

Jeg synst du skal bytte psykolog, for du kan ikke stå der alene når du vet at det er mye mer som egentlig ligger i deg. Det er nøvendig å ha en psykolog/behandler som skjønner deg- en som du har kjemi med og som oppfatter situasjonen. Jeg mener det, du trenger noen som seg hvordan du har det... ikke bare en bokklok person.

<3

Veronica

29.05.2014 kl.20:49

For det første så syns jeg du skal bytte psykolog. Det er VIKTIG at man har god kjemi og at hn har forståelse og innsikt. Du mener selv du ikke er frisk, da er du mest sannsynlig ikke det. Har du gått i gruppe før? Snakket med terapeuten din om det? Jeg har hatt flere titalls behandlere og psykologer, og nå endelig har jeg funnet en som jeg ALDRI vil miste OG jeg har begynt i gruppe. Det er helt supert!! Hvis ikke du har gjort det før, anbefaler jeg det på det sterkeste! Føler med deg <3

sunnivabg

29.05.2014 kl.21:29

Jeg syntes du bør bytte psykolog, det er ikke sånn det skal være! <3

Brian

30.05.2014 kl.00:49

Hei, Therese! Tusen ganger unnskyld den lange stillheten fra min side de siste månedene, men bruker mye krefter på å bry meg og har vært så sliten det siste året - skal fortelle deg mer i en e-post jeg sender en av dagene.

Uansett vil jeg bare si at det er flott at man fortsatt kan få kontakt med deg i denne bloggen - det er mange andre som enten har byttet blogg, eller sluttet å skrive uten at jeg vet hvordan det går med dem - slik at jeg ønsker deg lykke til videre på alle måter, Therese, og håper alt ordner seg også for deg til slutt; gi aldri opp troen på fremtiden, for du er ei enestående jente og et fantastisk menneske.

Med tanke på bloggen din, er du flink til å uttrykke deg og har skrevet så mye siden du begynte at det ikke ville forundre meg om det kunne bli en bok ut av dette; en ærlig og usminket fortelling om en hverdag på livets skyggeside mange ville kjenne igjen, men få klarer å beskrive like godt som du - hadde jeg jobbet med å vurdere manus i forlagsbransjen, ville jeg vært interessert, og hadde ikke blitt forundret om også andre er det. En blogg som din er ikke overraskende langt mer interessant enn vrøvlet som fyller blogger som i bunn og grunn er et hjerteskjærende hyl om oppmerksomhet; hvis rosabloggene er såpeglatt, syntetisk pop, er bloggen din genuin Rock 'n Roll. Langt ifra perfekt, men ekte og levende.

På siden min har jeg forresten oppdatert tallene for selvmord også for det skjebnesvangre året 2012, og selv om mange skulle ønske at dette tallet var lavere og at E. aldri hadde gått bort, håper jeg inderlig at ikke flere av dem jeg leste bloggene til, også har blitt borte - du er iallfall her, Therese, og det håper jeg du fortsatt vil være - trenger du trøst eller oppmuntring, vet du hvor du finner meg; jeg er alltid her.

Ta godt vare på deg selv, hils kjæresten, og ønsker dere begge en fin helg.

T

01.06.2014 kl.11:18

Luftballong i vildens sky: Tingen er, at akkurat i det opplegget jeg befinner meg nå, så er det ikke reelt å bytte psykolog. Nå er det forsåvidt ferdig i september, og etter det må jeg da eventuelt bli henvist ett annet sted. Jeg og psykologen jeg har nå hadde igrunnen god kjemi, og jeg har egentlig vært veldig fornøyd. Men nå i det siste føler jeg at hn har falt for en maske jeg har advart om, og hengt seg opp i teorier uten å gi plass til min opplevelse av det hele. Jeg er liksom endelig der at jeg føler jeg begynner å åpne meg opp og fortelle ting, så tanken på å starte helt fra bunnen igjen byr meg i mot. Jeg har så lyst å gi psykologen en skikkelig sjanse, og skrive noe som kan forklare hvordan jeg faktisk har det og føler det. Men, jeg sliter med å formulere meg.
Blæ, dette ble ett langt svar.
Du er god <3

T

01.06.2014 kl.11:20

Veronica: Tingen er, at akkurat i det opplegget jeg befinner meg nå, så er det ikke reelt å bytte psykolog. Nå er det forsåvidt ferdig i september, og etter det må jeg da eventuelt bli henvist ett annet sted. Jeg og psykologen jeg har nå hadde igrunnen god kjemi, og jeg har egentlig vært veldig fornøyd. Men nå i det siste føler jeg at hn har falt for en maske jeg har advart om, og hengt seg opp i teorier uten å gi plass til min opplevelse av det hele. Jeg er liksom endelig der at jeg føler jeg begynner å åpne meg opp og fortelle ting, så tanken på å starte helt fra bunnen igjen byr meg i mot. Jeg har så lyst å gi psykologen en skikkelig sjanse, og skrive noe som kan forklare hvordan jeg faktisk har det og føler det. Men, jeg sliter med å formulere meg.
Jeg går i gruppe nå, men det er ikke vanlig gruppeterapi, det er mer som et kurs. Gruppen er god, og den er en del av opplegget jeg er med i nå.
Blæ, dette ble ett langt svar.
Godt å høre at du har en god psykolog og en gruppe. Fellesskapet i gruppen har gitt meg mye.
Takk <3

T

01.06.2014 kl.11:21

sunnivabg: Tingen er, at akkurat i det opplegget jeg befinner meg nå, så er det ikke reelt å bytte psykolog. Nå er det forsåvidt ferdig i september, og etter det må jeg da eventuelt bli henvist ett annet sted. Jeg og psykologen jeg har nå hadde igrunnen god kjemi, og jeg har egentlig vært veldig fornøyd. Men nå i det siste føler jeg at hn har falt for en maske jeg har advart om, og hengt seg opp i teorier uten å gi plass til min opplevelse av det hele. Jeg er liksom endelig der at jeg føler jeg begynner å åpne meg opp og fortelle ting, så tanken på å starte helt fra bunnen igjen byr meg i mot. Jeg har så lyst å gi psykologen en skikkelig sjanse, og skrive noe som kan forklare hvordan jeg faktisk har det og føler det. Men, jeg sliter med å formulere meg.
Blæ, dette ble ett langt svar.
<3

T

01.06.2014 kl.11:36

Brian: Jeg takker deg veldig for alle komplimenter og gode ord. Jeg er her, det har du rett i. På godt og vondt. Bloggen vil jeg ikke bytte, den holder en del av min historie, meg og Kjærest og ikke minst meg og E. Jeg har knyttet mange bånd gjennom bloggen, og den har gitt meg håp i de tyngste stunder. Ekte er den i det minste ja...

Håper du har gode dager.

Luftballong i vildens sky

01.06.2014 kl.13:25

Åja, men da skjønner jeg at du velger å stå i det slik. Du vet det har fungert tidligere og at kjemien er der- det er veldig bra! Jeg ser for øvrig frustrasjonen av å ikke bli forstått nå likevel. Jeg ønsker deg lykke til og håper at dere finner tilbake til slik du kjente det før. Jeg synst du er god å ordlegge deg, dessuten virker du gjennomtenkt. Lykke til med videre timer Therese!

T

03.06.2014 kl.10:36

Luftballong i vildens sky: Tusen takk for lykkeønskninger og gode ord <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv