hits

Sol og skyggesider

Jobbdagen i dag har vært dritt. Det har ikke vært noe spesielt egentlig, bare de vanlige grunnene til hvorfor jeg hater stengevakter i helgene. Skadetrangen ble nesten akkurat for mye på slutten. Dagen har tappet meg for energi og leggen blir bare vondere og vondere. Blir godt å komme hjem til voltarolgel, dusj, mat og Kjærest med niesa hennes som er hos oss i helgen. Mista selvfølgelig akkurat toget på vei hjem. Furten gikk jeg innom joker å kjøpte meg en iskaffe og fruktpastiller. Satt meg, eller mer krøp sammen i trappa, for der var det skygge. Solen ble for voldsom. Nå er jeg endelig på toget og på vei hjem.

Mer enn nok av ting som kverner rundt i hodet mitt. I morgen får jeg og Kjærest alenetid. Det blir godt, men vi skal også snakke visstnok. Hun har lest bloggen min og likte ikke det hun leste. Forsåvidt forståelig nok. Hater at jeg bekymrer henne, selv om denne gangen kan jeg ikke si at det er helt uten grunn. Jeg bekymrer meg selv. Må finne på noe lurt sånn at Kjærest slipper å gå rundt å være redd. Jeg vil henne aldri noe vondt...

4 kommentarer

freakdeeluxe

01.06.2014 kl.01:21

<3<3

mywayback

01.06.2014 kl.01:23

<3 er her <3 bra at du og kjærest skal snakke litt :) det kan gjøre deg godt når du sliter litt ekstra nå venn1<3

T

01.06.2014 kl.11:23

freakdeeluxe: <3<3

T

01.06.2014 kl.11:27

mywayback: Takk vennen, jeg og <3
Jada, d er bra d, selv om jeg på en måte vil unngå det :P <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv