hits

Bare fordi jeg er paranoid, betyr det ikke at ingen er ute etter meg

På vei til jobb, som så mange ganger før på denne tiden en tirsdag. Jeg har hatt disse tirsdagene som mine faste stenge-vakter i tre år nå. Det ser ut som det snart er over. Uten at noen har spurt meg, ikke så mye som en liten beskjed har jeg fått. Min vakt er gitt bort. Tirsdagen min, borte. Jeg har hatt en mistanke, og det ser ut til at det stemte. Ingen har snakket med meg. Siste uken som er lagt ut timelister for, første uken når sommerferien er over. Therese: ingen tirsdag, bare helg. Altså fredag og lørdag.

Jeg ble så sint og frustrert når jeg så det. Såret. Jeg som for lenge siden ba om, og fikk innvilget, at jeg ikke skulle jobbe helger fast etter sommeren. Så har de helt uten forvarsel satt meg opp helg og tatt tirsdagen min. Det er ikke ok. Det virker kanskje som en filleting å ta så på vei for, men for meg er det ganske stort. Å nei, det er ikke bare å jobbe en annen dag. Tirsdagen er den eneste dagen det kjennes forholdsvis trygt å jobbe stengevakt. Jeg orker ikke forklare hele den greia nå. Dessuten er det svært tydelig at mine ord er null verdt uansett.

 Det er tirsdag, jeg føler meg ikke trygg. Jeg vil ikke jobbe i dag. Jeg er der straks. Jeg vil hjem.

4 kommentarer

Moving On

24.06.2014 kl.16:18

kan du ikke prøve og ta det opp da?

ta det opp på en litt mer spørrende måte?

hvor du lurer litt på hva er det som har skjedd og litt sånn?

så du får en förklaring..

nå vet ikke jeg om sjefen din vet noe om deg, men om det, så kanskje det er litt mer forståelse og hente om dere snakker sammen?

jeg vet ikke, bare en tanke! :)

T

24.06.2014 kl.18:27

Moving On: Tror det er en god tanke :) Har tenkt å be om et møte neste uke. Sjefen er egentlig veldig forståelsesfull, eller han var. Men, han har nesten ikke vært på jobb på to år, og helt ærlig virker det som han gir faen nå. Men skal ta det opp så profesjonelt jeg bare klarer. ;)

Moving On

24.06.2014 kl.19:01

Ja Gjør det. For alle ville lurt på eventuele forandringer. Eller jeg ville vertfall gjort det!:)

Så ja, ta det opp med han, så håpe jeg du får noen gode svar:)

T

24.06.2014 kl.20:44

Moving On: Hehe ja. Får bare håpe han er her neste uke, så d er mulig å spørre :P
Regner med det vil gå i orden, men er så lei av at det alltid er rot...

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv