hits

Stone sour

Jeg hører på musikk. Sanger jeg har hørt tusen ganger før. Bare fordi følelsene mine finnes i dem. Jeg hører på musikk. Tre sanger. "Through the glass", "Bother" og "Zzyxd rd". Alle av Stone Sour. Sanger jeg kjenner, som kjenner meg. Sanger jeg levde på i en periode.

Jeg hører disse sangene og puster i takt. Jeg innser at jeg fortsatt, et sted ikke så dypt i meg, er den samme fortapte syttenåringen. Så fortvilet og rådvill. Identitetsforvirret. Jenta som satt i timesvis å stirret tomt ut vinduet, i taket, framfor seg. Endeløst trist. Jenta som sov på gulvet i dusjen, utslitt etter strømmen med tårer. Mange venner, men likevel utenfor alt. Alene, uten ord og makt til å slippe noen inn.

 Jenta på bildet er her enda, like tom og ensom som alltid.

6 kommentarer

Linda Dragseth

28.06.2014 kl.13:00

<3<3<3

T

28.06.2014 kl.15:27

Linda Dragseth: <3<3<3

Beneath the mask.

01.07.2014 kl.13:32

<3 Liker å lytte på Stone sour selv! Corey Taylor er en helt magisk vokalist med et skikkelig bredt spekter på stemmen hans. Alt fra de "harde" Slipknot-vokalene til helt nydelige vokaler i stone sour.. :-) Musikk er terapi <3 Sender deg gode tanker!

T

05.07.2014 kl.17:32

Beneath the mask.: Mhm! En stemme som virkelig hjelper ;) musikk er helt klart terapi ja! Terapi og mye trøst <3 Takk, sender mange gode tanker til deg og <3

ein venn

11.07.2014 kl.23:45

<3

T

16.07.2014 kl.15:47

ein venn: <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv