hits

Mandag

Gå til togstasjonen. Tærne pekende innover. Krøllet, usynlig nedi skoene. Ryggen bøyd og skuldrene opp. Langt opp. Ingen steder å gjemme seg. Jeg er redd jeg er naken. Jeg ser kjapt nedover magen og beina. Bukse, genser og jakke - alt er på. Jeg føler meg fortsatt naken. Usikker? Sårbar? Joda, begge deler, men det er mest som livredd, etter hjerterytmen å dømme. Heavy boots opp trappen. Ikke minst angst på grunn av han stakkaren som går bak meg. Skyggen hans sniker innpå meg. Skjøre skritt bortover plattformen. Jeg står med ryggen til sporet. Alt i meg protesterer da jeg snur meg sakte til lyden av toget. Hadde det ikke vært for alle rundt meg, tenker jeg trassig. Jeg må snu meg så sakte, for fristelsen til å hoppe foran det susende toget er ikke så mye impuls som det er et bevisst valg. Akkurat nå. Et stikk av anger, umiddelbart etter toget er passert.

Det er mandag. Jeg er på vei til jobb. Jeg prøver å fortelle meg selv at det er en vanlig mandag. Jeg er jo så glad i å jobbe mandagene! Sannheten er at det er en sånn dag, da jeg helst bare skulle latt som jeg dro på jobb, for så å finne meg et stille sted å ta en overdose istedenfor. Mandagene er  svært sjelden sånne dager. Jeg mister flere biter av meg selv. Alt blir bare borte rundt meg.

[Jeg er faktisk på vei til jobb. Jeg har ikke noen piller. Det blir ingen od. Det er ingenting å bekymre seg for.]

6 kommentarer

ulrikke

25.08.2014 kl.08:25

Dette var som om du har skrevet ned tankene/morgenene mine. Wow. Men vennen, jeg er glad du er p vei til jobb, kanskje det kan distrahere deg litt og kanskje du kan mte noen som sier noe fint som snur denne dagen. Stor klem ♥

Luftballong i vildens sky

25.08.2014 kl.09:11

Dette var et innlegg jeg leste gjennom fikk flere flelser av- jeg blir redd, fr medflelse, kjenner til mye, blir lettet og blir stende litt p trne fordi jeg gjerne vil strekke meg s langt jeg kan for at du skal kjre p videre. Si ifra om det er noe jeg kan gjre, jeg vil gjerne stille opp!

Jeg hper at dagen p jobb kan g innenfor noe som kjennes godt p en dag som denne. Jeg hper at noen bedre tanker og flelser kan komme til deg ogs. Jeg er glad i deg!

T

26.08.2014 kl.21:39

liker ikke at du kjenner det igjen, for det er virkelig ikke gode morgener :/ Du fortjener bedre...
Stor klem til deg og vennen <3

T

26.08.2014 kl.21:44

Du er s god kjre deg! Takk for ordene, de betyr virkelig mye! Hper du har gode dager vennen, selv om jeg jo mistenker noe annet... Jeg er her jeg ogs, s det er bare gi en lyd <3 Jeg er glad i deg og!

Luftballong i vildens sky

26.08.2014 kl.22:25

Jeg synst vi skal rope ut til hverandre dersom vi noen dager behver ekstra sttte og hjelp til se riktig vei! Sende hverandre en bloggmelding kanskje, er ikke det en god id? Jeg vet du er der for meg, s vet du at jeg er der for deg. Jeg nsker hsten skal bli(/overleves(og leves) bra for oss begge!

Takk forresten <3

T

26.08.2014 kl.23:41

Jeg syns det hrtes ut som en god id ^^ Du er smart! Jeg nsker virkelig det samme, og jeg vet at du fortjener det <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstr meg p. Jeg prver bare vre meg. Jeg m bare finne ut hvem jeg er frst. Noen ganger prver jeg ikke vre mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. S er det jo ogs; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prver komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til ikke havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer p? Spr.

bloglovin

Kategorier

Arkiv