hits

Mandag

Gå til togstasjonen. Tærne pekende innover. Krøllet, usynlig nedi skoene. Ryggen bøyd og skuldrene opp. Langt opp. Ingen steder å gjemme seg. Jeg er redd jeg er naken. Jeg ser kjapt nedover magen og beina. Bukse, genser og jakke - alt er på. Jeg føler meg fortsatt naken. Usikker? Sårbar? Joda, begge deler, men det er mest som livredd, etter hjerterytmen å dømme. Heavy boots opp trappen. Ikke minst angst på grunn av han stakkaren som går bak meg. Skyggen hans sniker innpå meg. Skjøre skritt bortover plattformen. Jeg står med ryggen til sporet. Alt i meg protesterer da jeg snur meg sakte til lyden av toget. Hadde det ikke vært for alle rundt meg, tenker jeg trassig. Jeg må snu meg så sakte, for fristelsen til å hoppe foran det susende toget er ikke så mye impuls som det er et bevisst valg. Akkurat nå. Et stikk av anger, umiddelbart etter toget er passert.

Det er mandag. Jeg er på vei til jobb. Jeg prøver å fortelle meg selv at det er en vanlig mandag. Jeg er jo så glad i å jobbe mandagene! Sannheten er at det er en sånn dag, da jeg helst bare skulle latt som jeg dro på jobb, for så å finne meg et stille sted å ta en overdose istedenfor. Mandagene er  svært sjelden sånne dager. Jeg mister flere biter av meg selv. Alt blir bare borte rundt meg.

[Jeg er faktisk på vei til jobb. Jeg har ikke noen piller. Det blir ingen od. Det er ingenting å bekymre seg for.]

6 kommentarer

ulrikke

25.08.2014 kl.08:25

Dette var som om du har skrevet ned tankene/morgenene mine. Wow. Men vennen, jeg er glad du er på vei til jobb, kanskje det kan distrahere deg litt og kanskje du kan møte noen som sier noe fint som snur denne dagen. Stor klem ♥

Luftballong i vildens sky

25.08.2014 kl.09:11

Dette var et innlegg jeg leste gjennom å fikk flere følelser av- jeg blir redd, får medfølelse, kjenner til mye, blir lettet og blir stående litt på tærne fordi jeg gjerne vil strekke meg så langt jeg kan for at du skal kjøre på videre. Si ifra om det er noe jeg kan gjøre, jeg vil gjerne stille opp!

Jeg håper at dagen på jobb kan gå innenfor noe som kjennes godt på en dag som denne. Jeg håper at noen bedre tanker og følelser kan komme til deg også. Jeg er glad i deg!

T

26.08.2014 kl.21:39

liker ikke at du kjenner det igjen, for det er virkelig ikke gode morgener :/ Du fortjener bedre...
Stor klem til deg og vennen <3

T

26.08.2014 kl.21:44

Du er så god kjære deg! Takk for ordene, de betyr virkelig mye! Håper du har gode dager vennen, selv om jeg jo mistenker noe annet... Jeg er her jeg også, så det er bare å gi en lyd <3 Jeg er glad i deg og!

Luftballong i vildens sky

26.08.2014 kl.22:25

Jeg synst vi skal rope ut til hverandre dersom vi noen dager behøver ekstra støtte og hjelp til å se riktig vei! Sende hverandre en bloggmelding kanskje, er ikke det en god idè? Jeg vet du er der for meg, så vet du at jeg er der for deg. Jeg ønsker høsten skal bli(/overleves(og leves) bra for oss begge!

Takk forresten <3

T

26.08.2014 kl.23:41

Jeg syns det hørtes ut som en god idé ^^ Du er smart! Jeg ønsker virkelig det samme, og jeg vet at du fortjener det <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv