hits

Things may look a little different from where I'm standing

I dag har jeg hatt time hos psykologen. Vi snakket om henvisning videre, og jeg fikk lese utkastet. Det var tungt å se det svart på hvitt. En del av mine mareritt-opplevelser, klinisk listet opp, som en handleliste.

Henvisningen virker forsåvidt grei den, men den mangler noe. Den virker liksom litt for overfladisk. Den sier liksom ikke noe om hvordan jeg faktisk har det. Jeg er redd for ikke å få hjelp videre. Redd jeg ikke fortjener det. Redd jeg egentlig bare klager. For hvordan vet jeg egentlig noe som helst? Føler jeg det jeg mener jeg føler? Tenker jeg det jeg tror jeg tenker? Er jeg egentlig syk? Hvem er jeg?

Dette ble bare rot. Beklager, jeg tror egentlig jeg skulle skrive noe annet. Ordene stokker seg, så ender det bare opp med følelsesmessig oppkast. Jeg mistenker at jeg befinner meg i en salgs gjørmete identitetskrise for tiden. Denne tiden av året pleier å bringe det frem, selv om disse krisene utarter seg annerledes fra år til år. Ikke vet jeg. Jeg skal legge meg nå. Det er sikkert lurt.

8 kommentarer

Luftballong i vildens sky

31.08.2014 kl.02:18

Men du, det er heilt greit med følelsesmessig oppkast, hehe- jeg synst dette burde være et fint sted å få det ut, og kanskje sortere litt etter litt!

Vet du når du evt. kan få svar da? Jeg håper virkelig du blir møtt der du trenger det!!

T

31.08.2014 kl.22:34

Hehe, du har kanskje rett. og hvis jeg er helt ærlig med meg selv, så er vel mesteparten av bloggen min bygd opp av følelsesmessig oppkast :p
vet ikke helt når. må sende den først, og så blir d vel rundt en måned, pluss minus. Takk, det håper jeg også... :/

Luftballong i vildens sky

01.09.2014 kl.05:06

Ja, men da er vi to :D Følelser har vi alle, men noen av oss må kaste ut alle følelsene svart på hvitt- både for sin egen del og for andres del (liker jeg å tenke da)!

Men slik ellers da, hvordan går tiden frem til den tid evt.? (Ja, det spørsmålet ville sikkert gjort meg oppgitt og lei(men jeg mener det ikke som mas)?)

T

01.09.2014 kl.07:37

likte den måten å se det på ;)
Ehm...ikke mitt favorittspm nei, men det går greit, d er jo du ^^ Jeg har psykologen min ut september, og så er det timer med fastlegen. Det er i grunnen behandlingen nå. Så det går jo mest i å prøve å fikse noe nytt, å prøve å ikke falle for langt ned i mellomtiden... :/ Det er ikke ideelt, men det er jo bedre enn ingenting...
Hvordan er det med deg utover høsten? (jada, vet du digger meg nå :p )

Luftballong i vildens sky

01.09.2014 kl.13:53

Ja, det er ikke det ideelle, men det er langt mer ideelt enn å stå uten noe. Det er godt å i allefall ha noen støttespillere- noen personer som kanskje kan finne en enda mer tilrettelagt og tettere oppfølging. Jeg synst du er god som står i det- Både dette med venting(prosesser) og det å holde en åpen linje (som åpner for bedre hjelp)!

(Haha, liker parantesen din der i slutten) Joda, det spørsmålet er jo en fryd :P For min del denne høsten skal jeg fortsette å treffe psykiater min (jeg fikk nettopp ei ny- som visst nok skal være rettere for meg, i følge min forrige psykiter(?)). Så planen er å gå fullt og helt(!) inn for å åpne opp på de områdene som faktisk står som større problemområder- Jeg har neste time på Onsdag, så det kan jo bli interessant å se hvordan det går. Og forhåpentlig lenger utover høsten skal jeg finne enn helt tilrettelagt behandling. Tenker det får være planen. Hmm, og foruten om det skal jeg leve etter beste evne ( "klokt Tone ;)" )

Lykke til til oss begge, tenker det kanskje kan komme godt med med en aldri så liten lykketilønsking :)

Klem <3

T

01.09.2014 kl.19:44

Luftballong i vildens sky: Takker så veldig for støtte, gode tanker og ikke minst lykkeønskninger. Det er alltid velkomment :)
Det går nok greit, jeg tror det. Jeg prøver på det...
Spennende med ny da, håper nye er bra. Gjerne gi en lyd om hvordan det går på onsdag. Skal krysse fingrene ;) Er her, vil bare si d .. :)
God klem til gode du <3

Luftballong i vildens sky

01.09.2014 kl.23:48

Det er klart, jeg ønske deg alt godt(!) <3!

Ja, det er spennende. Takk!!

Ja, jeg skal sende en melding :)

:* <3

T

02.09.2014 kl.11:21

Luftballong i vildens sky: <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv