hits

Make the damage of my days disapear

Jeg vil så gjerne si noe, men hva skal jeg si? Jeg skulle så gjerne vært noen, gjort noe, gitt noe. Jeg vil så gjerne bety noe. Jeg er bare meg, det er ikke mye, bare mye å takle.

Finnes det håp?
Har jeg en sjanse?

Jeg lever for henne.
Jeg vil så gjerne leve sammen med henne.

2 kommentarer

Strongenough

30.08.2014 kl.12:46

Vennnen min! Du er så mye mer enn du tror. For du er noe av det kjæreste jeg har, og du gir meg så vanvittig mye. Du har så mye omsorg og glede, og du sprer den rundt deg og får andre til å føle at de plutselig er verdt noe. For meg betyr du så mye at jeg ikke har ord som kan beskrive. Og som frøkna sier: Sammen er vi sterke!

Takk for at du er du, jenta mi!<3 Uten deg ville det ikke vært noen meg!

T

31.08.2014 kl.22:31

Vet du at du er helt fantastisk herlig? Du er det, nemlig. og jeg er kjempeglad i deg bestesnuppa mi <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv