hits

A grey mind under blue skies

Det ble påstått at jeg ikke kjente glede. Jeg følte meg umiddelbart misforstått. Jeg kjenner jo glede, jeg er jo glad innimellom jeg og, jeg bare syns det er en tom følelse.

...

Jeg har tenkt litt på det. Kanskje er det jeg som har misforstått? Kanskje dette hule smilet, ikke er det andre definerer som glede..?

Time med psykologen i går gikk greit. Interessant og sammenligne hvordan ting var og er. Henvisningen er jeg redd ikke blir bra nok, men jeg prøver å stole på psykologen. Jeg vil, jeg bare får det ikke helt til...
Kurs i dag var fint. Nest siste gangen min. Noen som ikke kan neste gang. Det er trist. Jeg kommer virkelig til å savne dem. Avslutninger er vondt, og ganske vanskelig.

Det går greit med meg. Eller, hva annet skal jeg si? Tankene er tunge og blir stadig tyngre. Men dagene går likevel. Det er litt sånn, liksom.

Hvis du skjønner...

2 kommentarer

j

04.09.2014 kl.22:26

Jeg tror jeg skjønner hva du mener, uten å være altfor sikker. Det er den samme følelsen jeg har og og den er vanskelig å bli klok på.

Klem <3

T

05.09.2014 kl.00:06

Ja, den er ikke til å bli hverken klok på eller av, i grunn.
Klem til deg og <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv