hits

If it went dark, but no one slept, was it really night?

Jeg får ikke sove. Jeg ligger i sengen og vet ikke hva som skjedde. For tre timer siden var jeg trøtt. Det passet bra å legge seg, så jeg gikk på badet. Det var der det startet, uten at jeg vet helt hva det var. Noe i meg snublet og falt, bort. Hodet koblet ut. Litt over halv tolv hadde jeg stablet med sammen og klatret opp i senga. Kjærest puster tungt ved siden av meg. Det er egentlig trygghet. Men jeg henger ikke med. Tankene lever sitt eget liv. Jeg er ikke tilstedet.

Skrevet tidligere, (sadtosay) det passer enda:
Hullet i brystet vokser. Suger til seg mer og mer glede. Jeg føler ikke så mye av det mer. Bare vondt. Enorme smerter. Mest mot høyresiden, så tror faktisk ikke det er hjertet denne gangen. For en gangs skyld. Det føles som jeg burde skrike, eller iallefall si noe. Jeg bare smiler jeg. Aner ikke hvorfor. Eller jo, tror jeg bare er veldig sliten av å ha det så vondt. Lei av å være trist. Jeg vil jo nyte livet. Jeg skulle jo det nå. Alt er fint. Jeg er en utakknemlig liten dritt.

2 kommentarer

lostlife

05.09.2014 kl.13:33

<3 <3

T

05.09.2014 kl.14:06

<3 <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv