hits

A moment of truth

Det er ganske mange ting jeg ikke kan si og ikke kan svare på, for jeg er ikke verdig menneske nok til å uttrykke ordene.


I dag trosset jeg litt den følelsen å sa det jeg egentlig tenkte og mente, på ett tidspunkt. Der var nok lurt, men jeg vet ikke om jeg skulle ha sagt det. Det er jo egentlig straffbart i hodet mitt. Det mest latterlige er at jeg ikke engang husker hva jeg sa eller hva det handlet om. Kanskje bør jeg bare holde kjeft, det er lettere, men det hjelper ikke stort. Uff, jeg vet ikke jeg. Det er en kamp å gå imot seg selv.

Ellers gikk timen med psykologen helt greit. Vi snakket mest om forskjellige dynamikker, om hvor det er fremgang og hva jeg må jobbe med. Det er betryggende og bekreftende at min opplevelse samsvarer med psykologens.


Nå skal jeg hjem å lage pizzaboller. Også håper jeg hodet kobler seg på igjen snart, for jeg sliter med å følge med.

2 kommentarer

emmy.

10.09.2014 kl.13:08

trur det var bra seie det sjlv om det ikkje er lov i hovudet ditt, og det er bra ikkje halde kjeft bestandig. det er ikkje meininga ein skal vere lydlaus sjlv om det kanskje kjennst mest riktig.

h, kos deg med pizzabollar! hpar hovudet ditt skrur seg p igjen, ja. <3

T

10.09.2014 kl.19:31

Takk, tror jeg trengte litt bekreftelse <3
det fles ikke s bra ut n. ogs fles det dust ut at det ikke fles bra, fordi jeg ikke husker hva det var om engang. Bl.
Pizzaboller var godt, s det var fint :)

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstr meg p. Jeg prver bare vre meg. Jeg m bare finne ut hvem jeg er frst. Noen ganger prver jeg ikke vre mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. S er det jo ogs; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prver komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til ikke havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer p? Spr.

bloglovin

Kategorier

Arkiv