hits

Dirty dishes in the sink

Hva har jeg å se frem til? Hva er det å se tilbake på?

Hva skjer nå?

Jeg sitter fast i et negativt tankesett. Hvordan kommer jeg meg ut herfra? Det er så vanskelig å se fremover, for jeg aner ikke hva som er der. Fortiden er full av farer og tapt tid som overskygger det meste. Nåtiden er en boble som holder meg fanget i usikkerhet. Jeg vet ikke hva jeg vil. Jeg vet ikke hvordan det går. Jeg vet ikke hvem jeg er. Jeg vet ikke..!

Så altfor mange tanker som surrer rundt i hodet mitt. Jeg orker ikke tenke på dem. De bare surrer der i bakgrunnen og tar opp all energien jeg ikke har. Jeg føler alt jg gjør er å klage. Inni meg er det krise. Jeg føler alle forventer så mye mer enn jeg kan levere. Jeg er stuck i min egen håpløshet. Depersonens tåke gjør alt uklart og tilsynelatende umulig. Det passer dårlig ned alles (inkludert mine egne) forventninger og mål. Stemmen snakker høyt om alt jeg ikke får si. Flink Pike vil hele tiden ta over. Jeg blir utmattet av det hele. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv