hits

Try to keep from sinking

Første uke etter endt behandling. Time hos legen i dag, så overgangen og ventetiden ikke skal bli så stor. 15 minutter. Legen er god, det er ikke det, men dette er ikke behandling. Det føles mer som et plaster. Det løser ingenting, men det er noe, og kanskje trøster det litt. Ny time om tre uker igjen. Vi snakket jo litt, men det er særdeles begrenset hva man får sagt i løpet av femten minutter. Jeg fortalte om marerittene da, og om angsten for å sove. Helt på slutten tok legen opp sovepiller. Hn sa jeg skulle få en resept. Noe mørkt inni meg jublet, og jeg måtte virkelig anstrenge meg for ikke å virke for entusiastisk. Jeg tror ikke legen plukket det opp, men hn har vel en viss erfaring, for jeg fikk bare en pakke med 10 stk.Jeg skal ikke ta dem hver dag, bare dager der det blir for vanskelig alene. Jeg sa at det ble sikkert Kjærest glad for, for 10 er ikke nok til å ta skade av. Legen smilte og sa: "Nei, da må du isåfall sette en i halsen." Da måtte jeg jo le. Litt humor er alltid fint i slike situasjoner. 

Joda, legen er flink og god. Jeg er takknemlig for at hn vil bruke tid på meg i denne usikre fasen jeg befinner meg i. Jeg setter faktisk veldig stor pris på det. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller føle. Det er mye. Jeg har det vanskelig, det er ingen hemmelighet. 

10 kommentarer

Luftballong i vildens sky

02.10.2014 kl.12:09

Jeg er glad legen kan det hun gjør. Er det innsoving eller vanlige sovepiller?

Er du ikke i noe form for jevnlig behandling nå?

<3 Kjærlig klem sendes til deg <3

T

02.10.2014 kl.13:31

Luftballong i vildens sky: Det er innsovningspiller. For det er jo strengt tatt det å sovne som er problemet :p
Nei :/ venter enda på svar fra dps... så for nå er det bare 15 min med fastlegen hver tredje uke :/ Det er litt vanskelig, det kan jeg innrømme...
Åh! Mottas med stor takknemlighet <3 *klemmegodttilbakepå*

Luftballong i vildens sky

02.10.2014 kl.14:46

Stemmer, men det er godt du har fått de til hjelp i alle fall!

Det er skjønner jeg godt. Det må være vanskelig, for det er en stor nedtrapping. Heldigvis gir de ikke slipp. Jeg har troa på deg Therese!

<3

Elina

02.10.2014 kl.15:01

Håper du får et tilbud fort, som fungerer! Det fortjener du! :)

Godt du ikke står helt alene i mellomtiden i hvert fall.

Har troa på deg, vennen!

Savner deg <3

T

02.10.2014 kl.21:35

Luftballong i vildens sky: ja, er så utrolig takknemlig for at jeg har noe, det er en trygghet.
Absolutt, takk for at du vennen <3 merker jeg begynner å få litt smålig panikk (hva da redsel for å bli avvist :p )... men må vel bare holde ut ventetiden noen uker til...
Nåwh! Takk for at du har troa på meg! Det betyr mye, for det er ikke alltid jeg har det selv... Jeg har troa på deg da! <3

T

02.10.2014 kl.21:38

Elina: Det håper jeg og! Krysser det som er... Takk for at du sier det <3
Ja, det er virkelig en trygghet at jeg har noe og ikke må være helt alene i ventetiden. Så god du er som har tro på meg! Det betyr mye <3 Jeg har virkelig troa på deg også, du er sterkere enn du tror <3
Åwh...det gjorde godt! Savner deg også <3 (har savnet dere og kurset ekstra i dag...så betyr ekstra mye!)

Luftballong i vildens sky

03.10.2014 kl.00:30

Du har lov å kjenne på det, det er forståelig (hvem ville ikke kjent på det- det er tross alt noe som kan avgjøre retningen i livet ditt). Men dette skal gå i havn!

Ja, vi får ha tro på hverandre, for det går lettere enn å se mulighetene for seg selv (kjenner meg igjen der ja :P). Så takk for tro!

God natt! <3

feelmylife

03.10.2014 kl.07:28

Vente perioder og usikkerheten på hva skjer videre er ikke noe greit. Står litt der selv.. Jeg håper virkelig du får ett godt tilbud og opplegg videre <3 helt enig at 15min ikke er nok .. Men bedre enn å stå helt alene og vente. Balkongen får hvertfall sluppet ut litt luft før den smeller. Tenker på deg <3 kan kjenne meg mye igjen..

T

03.10.2014 kl.15:12

Luftballong i vildens sky: Mhm..!
Ja, skal aldri slutte å ha troa på deg <3

T

03.10.2014 kl.15:13

feelmylife: uff nei det er virkelig ikke noe særlig... håper du finner utav det snart!
Tusen takk <3 Ja, d er mye bedre enn ingenting :)
Takk, tenker på deg også <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv