hits

Are you tired from the battles fought? All the years that you won or lost?

Det er mandag. Jeg har ikke vært på jobb. Uvant. Jeg kastet opp nesten rett før jeg skulle gå. Jeg vet ikke helt om det er virus eller noe jeg har spist eller at kroppen min rett og slett sier stopp. Jeg er så sliten. Samtidig har jeg hatt mye angst i dag, fordi jeg ikke har vært på jobb. Kroppen er blytung. Jeg har fått spist litt, men ble kvalm igjen. Har en ekkel smak i munnen, den var der i går også. Den går ikke vekk, uansett om jeg pusser tenner, tygger tyggis eller spiser eller drikker. Det er som et søtt lag, men en bitter metallisk bismak. Ekkelt. Hatt lignende smak andre ganger etter veldige angstanfall/-perioder. Jeg vet ikke hva som skjer, eller hvorfor kroppen og sinnet mitt forfaller på denne måten. Jeg prøver å ta vare på meg selv, men jeg er så uendelig sliten, uansett hva. Det hele føles så håpløst.

Perfekt sang:4 kommentarer

Somber

13.10.2014 kl.23:21

God bedring til deg, og hundrevis av klemmer <3

urovei

13.10.2014 kl.23:31

God bedring og husk å hvil deg <3

T

14.10.2014 kl.17:42

Somber: Tusen takk søte <3<3 <3

T

14.10.2014 kl.17:42

urovei: Tusen takk <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv