hits

19.10.2014

Det er feil. Alt er helt feil!

Angsten kryper opp fra magen, fyller lungene mine og griper hardt om halsen min. Jeg får ikke puste! Det er så vondt i brystet. I hjertet. Det er ikke angst, skjønner jeg. Ikke egentlig. Det er sorg. To år og fire måneder siden du forlot alle. Ni dager siden bursdagen din. Du skulle blitt 25 år. Vi skulle vært like gamle, igjen. Fortsatt er du 22. Du er like gammel som min lillesøster. Om rett under en måned er hun eldre enn deg. Hvordan går det an?! Det gir ikke mening! Matten er ikke til å stole på. Tankene vrenges. Jeg blir kvalm. Jeg finner ikke noen mening i dette.

Det er feil. Alt er helt feil!

2 kommentarer

emmy.

20.10.2014 kl.00:06

Åhhh klem <3<3

T

25.10.2014 kl.10:14

emmy.: <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv