hits

Søndagstanker, tidlig en mandag morgen.

Sist uke var en god uke. Det var ikke bare ytre omstendigheter som gjorde det til en god uke, (for de var varierende,) men jeg jobbet i tillegg knallhardt for at uken skulle bli så bra som mulig. Svar fra DPS og det at første timen der gikk bra, hjalp såklart mye på motivasjonen. Jeg har vært ute av døra og gjort noe hver eneste dag hele uka! Jeg vet ikke sist uke det var slik, (iallefall ikke når jeg ikke måtte ut hver dag). Jeg har ikke gjort noe destruktivt (ingen piller, ikke nektet meg søvn, ikke tuklet med mat, ikke selvskading osv...). Istedenfor har jeg jobbet hardt, skapt gode minner og hyggelige stunder. Så jo, det har absolutt vært en god uke.

Nå er det mandag morgen, en ny uke er i gang. Jeg for min del, må helt ærlig innrømme, at jeg er lettet over at uken er over. Det er ikke det at det ikke er fint med en god uke, men fy flate så krevende det er! Nå er jeg klar for en pause. Bølgen med motivasjon er allerede skyldt på land. Kreftene mine er i sparebluss. En del av meg vil falle nå. Slippe taket fordi det er så slitsomt å holde det faste grepet. Knokene er hvite og fingrene blør. Håp har en skyggeside som ingen snakker om. Så ja, noe i meg vil falle nå. Falle hardt. Knuse. Implodere i smerten.

En god uke er mye bedre enn en dårlig uke, men det tar på. Og smerten, smerten er like intens. Uavhengig av om det er en god eller dårlig stund. Smerten tar ingen pust i bakken.

4 kommentarer

lostlife

27.10.2014 kl.19:22

Det var godt å lese at du hadde en god uke sist uke, det viser bare hvor utrolig sterk du er!

Sender deg varme tanker inn i den nye uken, klemmer <3

Somber

29.10.2014 kl.10:32

Du er flink og fortjener alle klemmene i hele verden. <3

T

05.11.2014 kl.11:00

lostlife: Tusen tusen takk. Du er så god og støtten din betyr veldig mye. God klem og mange gode tanker til deg <3

T

05.11.2014 kl.11:01

Somber: Søte, herlige du <3 kosemoseoverdose <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv