hits

I will surely break

Jeg har et fint liv. Jeg er kjempeheldig på mange måter. Jeg har mange som virkelig bryr seg om meg. Jeg har en frisk kropp. Jeg er bare syk i hodet. Også er jeg en utakknemlig dritt som er usensurert negativ og gjennomsyra utakknemlig. Jeg fortjener ikke å leve, å ta opp en plass i verden. Samtidig så har jeg ikke lyst å leve, så da blir det nesten feil å død også, for jeg fortjener ikke å få det som jeg vil.

 

Hatt time idag på DPS igjen. Masse snakking. Om lover og regler, om mine kjerneoppfatninger. Vi snakket også mer om medisiner. Jeg byttet ut "vet ikke" med sannheten; at det ikke er lov å si. Fikk skryt for der.  Etter timen var tankene mange. Stemmen var ikke blid. Men jeg gikk å prøvde klær og hatet meg selv, så da roet Stemmen seg. Etter det hele ble jeg sittende i flere timer på en kafé å lese.

 

Det er faen meg slitsomt, alt sammen.

2 kommentarer

Elina

12.11.2014 kl.21:19

Vennen <3 Du fortjener et godt, friskt liv! Du fortjener å ha det bra, og like deg selv, for det har du all grunn til! :)

Du er flink som klarte å si sannheten i dag. Det er kjempebra! Du er sterk!

Masse gode klemmer til deg snuppa ^^ <3

T

13.11.2014 kl.12:50

Elina: Tusen takk gode fine du <3 <3 <3
Selv om jeg ikke klarer å tro på alt, så betyr det virkelig mye at du sier det. Glad i deg <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv