I will surely break

Jeg har et fint liv. Jeg er kjempeheldig på mange måter. Jeg har mange som virkelig bryr seg om meg. Jeg har en frisk kropp. Jeg er bare syk i hodet. Også er jeg en utakknemlig dritt som er usensurert negativ og gjennomsyra utakknemlig. Jeg fortjener ikke å leve, å ta opp en plass i verden. Samtidig så har jeg ikke lyst å leve, så da blir det nesten feil å død også, for jeg fortjener ikke å få det som jeg vil.

 

Hatt time idag på DPS igjen. Masse snakking. Om lover og regler, om mine kjerneoppfatninger. Vi snakket også mer om medisiner. Jeg byttet ut "vet ikke" med sannheten; at det ikke er lov å si. Fikk skryt for der.  Etter timen var tankene mange. Stemmen var ikke blid. Men jeg gikk å prøvde klær og hatet meg selv, så da roet Stemmen seg. Etter det hele ble jeg sittende i flere timer på en kafé å lese.

 

Det er faen meg slitsomt, alt sammen.

2 kommentarer

Elina

12.11.2014 kl.21:19

Vennen <3 Du fortjener et godt, friskt liv! Du fortjener å ha det bra, og like deg selv, for det har du all grunn til! :)

Du er flink som klarte å si sannheten i dag. Det er kjempebra! Du er sterk!

Masse gode klemmer til deg snuppa ^^ <3

Therese

13.11.2014 kl.12:50

Elina: Tusen takk gode fine du <3 <3 <3
Selv om jeg ikke klarer å tro på alt, så betyr det virkelig mye at du sier det. Glad i deg <3

Skriv en ny kommentar

Therese

Therese

25, Asker

Dark and twisty.
Indre uro.

Svevende tanker, angst, tristhet, tomhet, smerte, kriser, sorg, depresjoner, døden
...og alt annet av hverdagslige ting.

Dette er min blogg, og du er hjertelig velkommen inn i mitt kaoshode.
Med det sagt; Jeg skriver om detjegvil.
Du må ikke være her, ingen ber deg om å lese.
- Er du ukomfortabel?
Feel free to leave, at any time.

Advarsel: Mulige triggere!

Forresten så er dette min anonyme dagbok.
Jeg skriver nesten alltid i affekt - Vis respekt.
- Har du ikke noe pent å si, så ikke si noe.

Jeg lever for tiden ett liv i usikkerhet. Har fått diagnosen "emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse", bedre kjent som "borderline". Jeg har også fått stemplet "kronisk suicidal" inn i papirene mine. Jeg har slitt med psyken min så lenge jeg kan huske. Vært inn og ut av depresjoner i diverse alvorlighetsgrader. Hatt en god del angst, med og uten panikkanfall. Jeg har opplevd mye, på godt og vondt - og er svært redd for at det blir mye mer.

Dette er som du forhåpentligvis har skjønt, ingen "happy-go-lucky"-blogg. Bloggen min inneholder mye mørke, psyke, behandling, dikt og selvfølgelig noen lyspunkt. Jeg skriver fordi det gir meg noe, og bloggen er kun for min egen del. Dette er livet mitt.

Døden skremmer meg ikke, det er livet jeg er redd for.

Hvis du lurer på noe, eller har noe å si, skriv til: urobat@live.no
Og bare sånn, PS; bildene og diverse er mine, med mindre det står noe annet, men det er lov å låne. Husk å spørre/si ifra.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits