hits

En sånn dag

Det er en sånn dag i dag. En sånn dag der alt er fint, men kun på overflaten. En sånn dag der tankene har styringen, eller prøver å ta den, hele tiden. Uten at jeg får det med meg før jeg blir bombardert med bilder og tanker som egentlig ikke er mine. Tanker jeg ikke vil ha, og tar avstand fra, men som samtidig virker groteskt fristende og betryggende. Kvalmen fortsetter å stige i takt med de blodige og pillefylte tankene. Jeg har pakket boller. Det må ha sett så normalt ut. En jente som står der og pakker boller med et lite smil, så konsentrert og effektiv. Det ingen ser, er scenariene som utspiller seg i mitt syke sinn. Det er bare jeg som ser rullende bilder fra nyttårsaften for to år siden. Det er bare meg som ser den fristende paracetpakken, som ligger i sekken min, danse rundt foran øya mine. Sånn er det i dag. Det var heller ingen som så, eller kunne sett, at hodet mitt var fylt av blodige bilder da jeg hoppet ned trappa på jobb i dag morges. Hvordan det fristet så inderlig å se ut som jenta i hodet mitt; meg, med kutt på lår, legger og mage. Blødende rifter i huden min. Jeg vet jeg ville følte meg bedre da. Roligere. Det er en sånn dag i dag. Jeg vil ikke si noe om det til noen, for aller helst vil jeg la tankene styre meg. Følge Stemmen som så iherdig vil jeg skal skade meg. Det er en sånn dag, og jeg er så sliten av sånne dager. Jeg trenger en pause, så inderlig sårt en pause. Men, det kan jeg ikke si, egentlig, for det er ikke lov å si.

10 kommentarer

linda

17.11.2014 kl.19:10

vennen. pass godt på deg selv <3 jeg er her om du trenger noen å snakke med. ikke glem det <3<3<3

T

17.11.2014 kl.19:21

linda: Tusen takk fine, gode du <3 jeg vil gjerne snakke, og setter så stor pris på det <3
Men jeg vet ikke hva jeg skal si. Og så er jeg bare negativ og lei...

Luftballong i vildens sky

17.11.2014 kl.19:58

Jeg forstår- jeg kjenner dette i dag jeg også. Ikke alt selvsagt, men følelsene og tankene du beskriver. Jeg tenker på deg, og har deg med i bønn (om jeg får lov). Jeg ønsker deg alt godt, men forstår jo at alt godt er litt langt vekke nå. Men ta vare på deg selv, og la andre få ta vare på deg. Kjære Therese, du er en god person, et fint vesen!

T

17.11.2014 kl.20:23

Luftballong i vildens sky: Du er en sånn person som er tvers igjennom nydelig <3 Takk, jeg syns det er veldig fint om du ta meg med i en bønn. Det er godt at du forstår. Så selv om alt godt kjennes uoppnåelig, så er det noe godt. Jeg må huske på det. Selv om jeg helt ærlig bare er negativ i hodet nå.. vel, kanskje i morgen blir det lettere..? Jeg prøver, jeg gjør det (hodet mitt; jeg klarer meg selv. Hjelp er ikke lov...). Fysj nei nå skriver jeg bare tull. Unnskyld.
Jeg tenker på deg <3

Somber

17.11.2014 kl.21:07

Huff, kjenner meg så alt for mye igjen :( <3 Kosmosklem.

Luftballong i vildens sky

17.11.2014 kl.21:29

Takk, da er du i med i bønn! Therese, du skriver ikke tull. Det gir mening. Ja, jeg forstår godt om du ikke klarer å ta det til deg når negativiteten allerede har inntrått. Men om det ikke når inn nå, så kommer det siden. Jeg tror det. (Du har noe i deg som vil klare alt, uansett omstendigheter. Det er bra, men så er det bra om du klarer å slippe andre innpå deg for å hjelpe også). Nå skal jeg ikke skrive så mye mer. Men forøvrig vil jeg også bare si at drittdager skal få lov å være drittdager. Erfaringen min tilsier at de bedre dagene også da klarer å være litt bedre når de først kommer da. Følelsene må jo få utrykkes, det er logikk i mine ører. La oss håpe at kvelden passerer og natten blir søvnfull og god <3

Takk! Og en god skviseklem til deg fra meg :)

T

18.11.2014 kl.12:47

Somber: Likerikke! Vondt at du kjenner deg igjen kjære <'3 sender en god god klem til deg og 3 <3 <3

T

18.11.2014 kl.12:49

Luftballong i vildens sky: Forståelsen og omsorgen dra deg treffer meg virkelig. Det er så godt! Du er så god..Sender en lang og god klem tilbake <3 <3 <3

ssw

18.11.2014 kl.21:27

<3

T

18.11.2014 kl.23:19

ssw: <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv