hits

1. Desember

Første desember. Den starten det burde ha: Våkne opp med pepperkakelukt i nesa og kram snø ute. Tidlig på jobb i frosten. Komme inn til julemusikk og kolleger med nisseluer og brede smil.

Første desember. I virkeligheten: Våkne opp en time for sent, etter en real drittnatt. Kvalm fordi du sov ca to timer til sammen (inkludert den timen ekstra). De stakkarslige timene fulle av mareritt. Tankekjør fra helvete og bildene som ligger klare bak øyelokka er så groteske og grafiske at du blir livredd. Angst for fotsporene i den forfrosne snøen. Kanskje fordi det minner deg om alle som sitter fast. At du selv ikke kommer noen vei. Uroen som skriker i brystet. Therese, det er bare å mobilisere alt du har igjen av krefter, for dette blir en sånn dag. En sånn dag, der smerten kan svelge deg hel, hvis du ikke holder fast hardt nok. Jeg vet du vil gi slipp, gi inn, gi opp.

 

Faen, jeg hater å leve! Jeg kan ikke si at jeg hater livet mitt, for livet mitt er fylt med så mye vakkert og fint som jeg burde være evig takknemlig for. Hva er galt med meg?! For jeg mener det nemlig, det at jeg hater å leve. Det gjør så jævla vondt! Jeg får det ikke til! Jeg hater å våkne hver bidige morgen.

Jeg er så sint! Jeg er rasende frustrert om dagen. Jada, ting er annerledes nå, men samtidig så er det så intenst det samme. Jeg bare handler annerledes. Tankene, uroen, smerten og tomheten er like overdøvende som alltid. Hvorfor har det ikke noe å si hva jeg gjør? Jeg har kjempet, jeg har prøvd, så hardt jeg bare klarer. Jeg lover! Det føles så uendelig håpløst! Jeg vil skrike. Aller helst vil jeg spy. Kaste opp denne svarte, seige massen som fyller meg så til randen og tar over alt jeg var, er å ville bli. Jeg vil bare ha dette ut av meg! Jeg vil ut av meg..!

4 kommentarer

Keths!

01.12.2014 kl.09:15

Håper du får en fin 1. desember og en god start på ei ny uke :)

T

01.12.2014 kl.18:36

Keths!: Ja jøss...

Luftballong i vildens sky

01.12.2014 kl.19:03

Jeg skjønner deg, i alle fall kjenner jeg meg igjen- som vanlig. 1. Desember har ikke vært så tess. Men skit på eller noe, denne dagen tar også slutt en gang.

<3 *klemmepå*

T

03.12.2014 kl.10:33

Luftballong i vildens sky: *klemmegodttilbakepå* <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv