hits

13.12.2014

I skrivende stund sitter jeg på toget. Tårene triller. Jeg er så rørt av kommentarkommentarene fra dere. Ordene betyr mye. Jeg skal svare, jeg skal det. Bare akkurat nå er jeg litt overveldet. Takk.

Jeg er på vei til min tante nå. Vi skal ha juleverksted, tradisjonen tro. Så da blir det overnatting der. Lage kaker i kveld og pynt med fetterne mine i morgen. Vi har gjort det hvert år siden jeg flyttet til Østlandet. Det er en god tradisjon, som jeg er veldig glad i. Jeg gleder meg, jeg gjør jo det. 

Jeg tenker å skrive et innlegg om Englandturen. På mandag kanskje. Tror det. Ellers er det som vanlig. Ikke merket noe til medisinene enda, ikke bivirkninger heller. Har jo bare hatt opptrapping denne uken. Første dag på vanlig dose i morgen. Jeg vet det kan ta litt tid, men jeg er utålmodig. 

2 kommentarer

Somber

14.12.2014 kl.16:19

Åh, juletradisjoner er så koselige. Kos deg masse <3

T

24.12.2014 kl.02:46

Somber: Takk :D

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv