hits

...

Det blir ikke noe innlegg om Englandturen idag heller. Jeg orker ikke. Slitenslitensliten. Fy faen så lei jeg er det ordet! Men hva andre ord er det? Jeg kom hjem fra jobb for halvannen time siden. Planen var å ta en dusj å legge seg på sofaen under dyna. Jeg ligger på badegulvet. Har gjort det i snart en og en halv time ... Ehh ... 

 Skjønner ikke hva som er vitsen med dette. Jul og det fryktede nyttår er her straks. Skjønner ingenting. Er for sliten for dette. 

Vet ikke hva jeg skal si. Jeg er bare så sliten av å leve dette livet jeg ikke får til.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv