hits

Nå er det jul, igjen...

Hei hå, eller noe sånt. Selveste julaften. Faen. Litt av en feiring i år, hos mamma med søstrene mine og eksen til ene med sin sønn og niesa mi. Det blir ganske rart. Veldig takknemlig for jul med niese, så gjør ikke noe at faren og broren hennes er her også. Bare rart. Uvant. Jeg har endelig lagt meg. Mamma skal jobbe i morgen og har stressa i kveld. Jeg kjenner Flink Pike presse seg frem. Tidlig opp i morgen. Yngste søster er syk og hun andre er kjent for å finne på ukoseligheter. Mammas stress stresser meg også. Jeg føler meg alene, for søstrene mine gjør ingenting. De bare forventer at alt skal ordne seg selv (bli ordnet av andre) og klager hvis alt ikke er perfekt. Luntene blir korte, her i hus, når tiden blir knapp. Jeg skal stå opp tidlig i morgen, i syvtiden, når mamma drar på jobb, for å få gjort mest mulig før hun kommer hjem. Jeg har skrevet en liste. Mye som må gjøres. Det er ikke det at det er noe problem, for jeg liker å hjelpe til. Det er bare det at dette er mer angstpreget enn hjelpsomhet for min del. Angst for klagingen og kjeftingen. Angst for alle de vonde minnene som dukker opp. Angst for sprekk i koseligheten og fasaden. For det er klart det blir koselig! Det er bare det at man aldri vet hvor lenge det varer. Enten blir mamma så stresset at hun klikker, eller så er eldste lillesøster misfornøyd å sur, eller så er jeg så full av angst at jeg sprekker og alt faller som dominobrikker. Oftest en blanding av alt, som går til helvete fort. Jeg føler meg ikke trøtt. Jeg er sliten, absolutt, men jeg klarer ikke slappe av. Gruer meg. Jeg gleder meg også, men gleden har alltid en skyggeside. Det er alltid ett men. Jeg føler meg så alene.

11 kommentarer

Somber

24.12.2014 kl.13:59

God jul fina <3

linda

24.12.2014 kl.22:39

God jul hærlige menneske ♥♥♥

T

25.12.2014 kl.01:26

Somber: Takk og god jul til deg også skjønna <3

T

25.12.2014 kl.01:27

linda: Takk skjønne du! Sender en skikkelig god juleklem <3

emmy.

25.12.2014 kl.04:04

håpar det gjekk greitt til slutt <3

Dark Elf

26.12.2014 kl.05:00

Ja julen kan være noe ordentlig dritt. Masse stress og gaver og pynt og alt mulig kjipt.....

Brian

26.12.2014 kl.05:03

Skulle virkelig ønske alt ordnet seg for deg, og ønsker deg alt godt - ikke bare i det lille som er igjen av Julen - men også ellers i livet.

Ta godt vare på deg selv, som det flotte, verdifulle mennesket du er.

Lunacy

10.01.2015 kl.22:03

Titter innom for å ønske deg et godt nytt år <3

svartrose

02.02.2015 kl.16:30

Håper det går bra.

Andrea

03.02.2015 kl.14:35

Går det bra med deg? Er litt bekymret..

Brian

21.05.2015 kl.03:52

Kunne du gi et livstegn fra deg - vær så snill ...? Det er så lenge siden sist - etter å ha skrevet bloggen i flere år, har du plutselig forsvunnet helt - og skal jeg være helt oppriktig, er jeg redd det har hendt noe alvorlig; kanskje er du ikke lenger i live, selv om jeg inderlig håper at alt går bra med deg.

Vær så snill, skriv noe slik at jeg kan vite at du fortsatt lever - vær så snill, for jeg er svært bekymret for deg.

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv