hits

Møte med NAV

Møtet med NAV på mandag gikk veldig bra. Saksbehandleren jeg har er utrolig flink, og istedenfor å bare prate eller jatter med, så gjør hn konkrete ting. I løpet av timen jeg var der, fikk vi både skrevet og sendt en søknad, en klage pluss avtalt nytt møte og lagt et par "ekstra" planer. Gikk ut fra kontoret der med mer håp enn jeg har hatt på lenge. Jeg er så takknemlig for saksbehandleren min, skulle virkelig ønske alle var sånn.

I går kom henvisning og epikrise fra DPS i posten. Så nå er det bare å begynne "jakten" på ny behandler. Så hvis noen har noen gode (eller dårlige) erfaringer med privatpraktiserende psykologer i Asker, så vil jeg gjerne høre om det. 0verlegen hadde såklart skrevet et par idiotiske ting i epikrisen, og selv om det ikke var noe alvorlig galt, så blir jeg skikkelig sint. Han er en dust. Men, det gjør meg bare enda mer sikker på at jeg tok det rette valget ved å avslutte med han. Merker at jeg gikk noen skritt tilbake bare med de få gangene jeg var der...

Prøver. Prøver så hardt å komme meg videre. Bli bedre. Prøver.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstår meg på. Jeg prøver bare å være meg. Jeg må bare finne ut hvem jeg er først. Noen ganger prøver jeg å ikke være mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. Så er det jo også; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prøver å komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til å ikke å havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer på? Spør.

bloglovin

Kategorier

Arkiv