hits

29. januar

Nytt år er igang igjen.

Som vanlig er det vanskelig. Nytt år i seg selv er et problem, for meg. Mange triggere... Så i år er det mangel på behandling/behandler. Mangel på rutiner. Mangel på livsgnist, glede og håp.

Begynte skikkelig bra med en gang jeg kom hjem fra svigers. Varte et par dager før jeg ble syk og dårlig. Er blitt mer eller mindre frisk, men har fucka til døgnet så innmari. Tror egentlig at det største problemet er at jeg ikke vil sove på nettene, men at jeg vil sove hele dagen. Det er lettere. Da kan jeg være i fred. Jeg sliter med å være sosial for tiden. Orker liksom ikke være med folk, holde samtaler gående...noe som helst. Unngår det meste og de fleste. Har ikke konsentrasjon. Vet at dette ikke er bra. Nå er det nok en natt jeg rett og slett ikke har lagt meg. Det er så idiotisk. Skjønner ikke hvorfor jeg gjør det så vanskelig... Jeg er så dust. Godt å ha bloggen å kunne syte litt til da. Eller æsj. Får prøve å gjøre litt mer konstruktive valg til kvelden igjen... Bør vel snart ta del i livet igjen...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstr meg p. Jeg prver bare vre meg. Jeg m bare finne ut hvem jeg er frst. Noen ganger prver jeg ikke vre mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. S er det jo ogs; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prver komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til ikke havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer p? Spr.

bloglovin

Kategorier

Arkiv