hits

Hvordan var det igjen?

Jeg har glemt hvordan man gjør noen av de mest basis tingene.

Legge seg på kvelden. Stå opp om morningen. Føre en samtale. Holde kontakten med venner og de man er glad i. Høre hvordan det går med de man bryr seg om. Møte folk. Være sosial i det hele tatt. Kjenne på følelser. Kjenne hva kroppen trenger og få med seg signalene...

Jeg blir mer og mer borte i min egen boble. Det er ikke det at jeg føler meg så ille, nødvendigvis. Jeg bare er borte. Ofte kan jeg føle at jeg forsvinner inn i meg selv, at det skjer for mye i meg til å takle noe utenfor, men sånn er det ikke nå. Jeg mister mer og mer kontakt med meg selv. Mister mer og mer kontakt med alt, igrunnen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal snu det eller hva jeg skal gjøre med det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

T

T

28, Asker

Uanstendig negativ

Livet er noe jeg ikke forstr meg p. Jeg prver bare vre meg. Jeg m bare finne ut hvem jeg er frst. Noen ganger prver jeg ikke vre mer...

Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse (borderline) - lider jeg av. S er det jo ogs; angst (med og uten panikkanfall), tilbakevendende depresjon (i varierende grad), lakenskrekk (periodevis, heldigvis). Kronisk suicidal (over halve livet mitt).

Jeg smiler mer enn du tror, men mindre enn jeg mener.

Jeg er under behandling. Jeg prver komme meg tilbake til livet. Veien er tung og lang med mange avstikkere og bratte bakker. Fint med hjelp til ikke havne utfor stupet.

Mer av meg;

Instagram: urobat/privaturobat

Mail: urobat@live.no

Noe du lurer p? Spr.

bloglovin

Kategorier

Arkiv